fredag 4 april 2008

Packa ner och packa upp

Det blir inte så ofta skrivet här inne nuförtiden. Vi ska flytta till sommaren säger mamma och pappa så vi har packat en del och så på sista tiden. Jag vet inte riktigt varför vi packar nu när det är så långt kvar tills vi ska flytta men det är kul så jag hjälper mer än gärna till. Tydligen har vi sålt vår lägenhet också, men vi bor ändå kvar. Konstigt... När vi skulle sälja lägenheten så gjorde mamma och pappa och nån annan tant jättefint här hemma. Undrar varför vi inte har det så fint jämt? Det undrar mamma och pappa också. Bla hade vi en massa fina mattor på golvet som man kunde hoppa och springa på. Men nu är allt det fina borta igen. Hm.

Här kommer lite bilder på hur vårt nya hus ser ut. Det ser ganska stökigt ut inne. Men vi är ju bra på att städa... Byggare Björn och Rickard ville helst inte vara med på bild men de kom inte undan. Här ska det bli kök, matsal och vardagsrum.


Och här är vår entré och garaget.



Så här stor är våran tomt på baksidan av huset i väster. Bara gräsmattan som saknas. Och kanske en häck, en sandlåda och lite till...

Och så här ser huset ut från väster. Här ska vi alltså ha vår altan sen.

3 kommentarer:

hanna sa...

OJ vad fint det blir! :D

Anonym sa...

Åh, vad fint, och stor trädgård. Spännande att se hur det blir.

Anonym sa...

Oj, vilken FINT och STORT hus!!
Jag tror att Erik gärna kommer & hälsar på Astrid ;-)