tisdag 7 december 2010

Vi har varit på äventyr!

Hej! Tänkte dela med oss lite av de utflykter och äventyr vi varit på här i Thailand! (För även om vi mest latat oss på "vår" strand så har vi faktiskt gjort några utflykter...)

Vibörjade med ett besök hos några elefanter - och så fick vi rida på en! Hur coolt som helst! Elefanten vi red på var ganska olydig och smet iväg från stigen flera gånger för att plocla åt sig lite mat; smaskiga grenar, blad och andra saker som han verkade gilla. Mamma och Arvid fick dock stanna hemma den här gången, vi trodde att han kanske skulle ramla ner från elefanten.


Sen åkte hela familjen på snorkelutflykt till Koh Rok, en ö som ligger en timmes båtfärd från "vår" strand. Båtresan går till historien som en av de blötaste, inte nog med att det regnade, det VRÄKTE in vatten över oss varje gång vi åkte in i en våg (och det var ofta!). Men snorklingen var kul och vi såg hur många fiskar som helst. Och mamma och pappa säger att jag också är som en fisk! Men kul var det iaf! Här är vi på väg tillbaka till stranden där mamma och Arvid hängde första snorkelpasset.


Arvid och mamma var på stranden och det verkar också ha varit kul...


När jag och Hanna kom tillbaka från snorklingen så hjälpte vi Arvid med att gå-träna lite på stranden. (Idag gick han sina första stapplande steg utan stöd! Finns inget bildbevis men visar att träningen gett resultat!)


Vid lunchen som serverades på stranden fick vi oväntat besök av den här killen med familj - ganska läskiga!


Det var lite av det vi gjort här i Thailand medans ni andra skottat snö och pulsat fram i tjocka overaller där hemma i snön! ;o)

Inga kommentarer: